Luno Event Center

De Swinckels’ Zaal

Voor een prettige, kleine bijeenkomst kiest u het beste voor onze sfeervolle Swinckels’ Zaal. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 8 personen. Vanuit de Swinckels’ Zaal heeft u ook toegang tot het VIP dakterras. 

 

De BENK Zaal

Wilt u een bijeenkomst organiseren voor een middelgrote groep? In de BENK zaal kunnen 12 personen comfortabel vergaderen, of kunt u 20 personen kwijt in de theateropstelling. Ook deze zaal is erg sfeervol en heeft veel lichtinval.

 

De Lunenburg Zaal

De Lunenburgzaal is onze grootste zaal. Desalniettemin blijft ook deze ruimte sfeervol en persoonlijk. De Lunenburgzaal is uitermate geschikt voor grotere groepen: een vergaderopstelling tot 22 personen en een theateropstelling tot 50 personen.Voor grotere vergaderingen, presentaties, workshops, lezingen, etc. is de Lunenburgzaal uitermate geschikt.

 

Luno on the Roof

Het VIP Dakterras is uniek gelegen op het dak van Luno Kitchen, met uitzicht over de levendige Kerkbrink. De zon schijnt hier vele uren zodat u heerlijk kunt genieten in een van de lounge banken of gezellig kunt bijkletsen aan onze buitenbar.

 

Informatie aanvragen

→ Download brochure PDF

 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden